23. března (marca) 2024
18 – 21,30 hod
Klub V-Life
Opletalova 5, Pasáž ČTK, Praha 1 (naproti divadlu Radka Brzobohatého)

     Kakaový obřad provádějí domorodé kmeny Střední Ameriky již 1000 let a je považován za „pokrm bohů“. Během obřadu se pije raw organické kakao. To jemně otevírá srdeční čakru a přináší nové možnosti vhledu do osobního života a vztahů. Kakao obsahuje více než 300 živin: hořčík, velké množství železa, omega-6, vitamín C, chrom, stopové prvky, zinek a měď a další. Kakao zvyšuje hladinu serotoninu, který pomáhá zmírnit deprese a zvýšit naše libido.

     Působení nepraženého kakaového krému ve spojení s Orgasmickou Meditací Dechu a Tance je nabitou směsí pro otevření srdce. Může otevřít dveře do dalších dimenzí potěšení, blaženosti, smyslnosti a klidu, které nám umožňují přiblížit se k novému smyslu našeho erotického energetického těla.
Můžeme se naučit jak nasměrovat svou životní energii aby probudila skrze celé naše fyzické a energetické tělo. Tyto změněné stavy vědomí nám dávají přístup k použití své životní a také sexuální energie jako duchovní platformy k dosažení výjimečných stavů reality.
Přijďte s námi prožít nezapomenutelný večer, ze kterého budete čerpat energii a potěšení ještě dlouho poté

Orgastická dechová taneční meditace zkoumá uvolnění mysli a posouvá nás do sfér vyššího vědomí. Prostřednictvím tance, hudby a tantrického dechu zvyšujeme vibrační frekvenci všech buněk našeho těla. Aktivujeme čakry a žlázy vyšších úrovní. Můžeme se naučit nasměrovat svou životní sexuální energii tak, abychom zapnuli brzlík (srdeční čakra), štítnou žlázu (krční čakra), epifýzu (čakra třetího oka) a hypofýzu (korunní čakra).

PŘÍPRAVA NA KAKAOVÝ RITUÁL, JÍDLO A OBČERSTVENÍ
Snažte se nepít nápoje s kofeinem v den rituálu. Nejezte 3 hodiny před začátkem rituálu. Nepijte alkohol a neužívejte žádné drogy ani léky 24 hodin před rituálem. Přineste si dostatek vody a nějaké ovoce nebo oříšky na občerstvení po zakončení rituálu. 

 

ORGANIZAČNÍ INFORMACE

Workshop je veden v angličtině s překladem do češtiny.

CENA 

590 Kč

Zvýhodněná cena 500 Kč při úhradě do 31.1. 2024

KDY A KDE

23. března (marca) 2024

18 – 21,30

​​

Klub V-Life
Opletalova 5, Pasáž ČTK, Praha 1
(naproti divadlu Radka Brzobohatého)

Vyplněním formuláře souhlasíte se Smluvní podmínky

CONTACT US

Want to get the latest information about upcoming workshops in the Czech Republic?

11 + 5 =

Phone

+420 724 247 001

Email

info@andrewbarnes.cz

The contact person

Ing. Jana Uhliarová

Andrew Barnes in Czechia

Retreats organised by
Silicon Adventure s.r.o.